Op deze plaats wil ik iedereen nog de beste wensen voor 2019 doen.

2018 was een bewogen jaar met veel bizarre dingen van de overheid richting mobiliteit en belastingen en andere uitingen van gebrek van inzicht, nou wil ik niet weer het zoveelste column schrijven over de stroeve overgang van NEDC naar  WLTP waar ondanks de gemaakte afspraken reeds leverbare auto’s niet duurder zouden worden maar dat toch worden, dat weten we nu wel.

Ik wil het over iets anders hebben , ik zou graag meer test voertuigen willen ,, nu leen ik auto’s van auto bedrijven en van bekenden , maar deze kanalen leveren mij te weinig voertuigen of het nou motoren zijn of auto’s  dat vind ik erg jammer, want ik test graag voertuigen,  nieuw of gebruikt dat maakt me niet uit.

Mocht iemand een voertuig beschikbaar hebben  en het praktisch mogelijk is om iets af te spreken  zou dat geweldig zijn. natuurlijk is het mogelijk dat er foto’s en video’s gemaakt worden voor de eigenaar

Niet altijd werkt het weer mee…

Nog even wat foto’s die ik recent gemaakt heb , ook daar zou ik graag mee willen doen,  geen test rit maar wel foto’s & film vraag eens naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

Door admin